Spin Ultra Powerful

Sva snaga odmašćivanja u jednoj kapljici

Spin Ultra Powerful je novi deterdžent za ručno pranje posuđa. Ultra jak u borbi sa masnoćom. Efikasno i lako odstranjuje i najteža zaprljanja i svaki trag masnoće sa posuđa. Posuđe je čisto i blistavo, a ruke ostaju glatke i nežne i nakon pranja. Atraktivna ambalaža i dizajn celom proizvodu daje dozu elegancije i snage.

Spin deterdžent za ručno pranje posuđa

Spin, vidi se razlika!

Korišćenjem najnovijih saznanja i visokokvalitetnih sirovina, nastao je Spin deterdžent za pranje posuđa sa mnogo većim performansama od dosadašnjih deterdženata za pranje posuđa. Spin deterdžent za pranje posuđa je usmeren na najlakše, najkvalitetnije i najbrže pranje posuđa, što podrazumeva:

- Superioran kvalitet – moderna tehnologija proizvodnje, efikasno odmašćivanje i odstranjivanje najtvrdokornije prljavštine, besprekorna zaštita ruku, efikasano pranje i u hladnoj vodi.
- Vrhunske mirisne note renomiranih svetskih proizvođača koje su prilagođene ukusu modernog potrošača koji uvek traži više.

Spin Oligogeline

Spin Oligogeline, deterdžent za ručno pranje posuđa nastao je u saradnji sa renomiranom francuskom laboratorijom Biotech Marine. Nakon višegodišnje potrage za idealnim deterdžentom, Istraživački centar Beohemije kreirao je novu generaciju deterdženata za posuđe – Spin deterdžent sa Oligogeline Care formulom.

Oligogelin, ekstrakt crvenih algi iz Atlantskog okeana, koristi se u kozmetičkoj industriji zbog svog blagotvornog dejstva na kožu. Oligogeline formira jedinstveni efekat zaštitne rukavice koji još više štiti vaše ruke tokom pranja posuđa, sprečava sušenje i pospešuje hidriranje kože ruku, čineći je svilenkasto mekom. Oligogeline Care formula u Spin deterdžentu za posuđe neguje i hidrira vaše ruke i do sat vremena nakon pranja.

Aktivne materije omogućavaju besprekorno ispiranje i prepoznatljivu snagu pranja, u toploj i hladnoj vodi.

Scalla deterdžent za ručno pranje posuđa

Scalla deterdžent za ručno pranje posuđa je ekonomičan i efikasan u otklanjanju nečistoća. Pažljivo odabrana kombinacija aktivnih sastojaka omogućila je efikasno pranje posuđa bez iritacije kože ruku.