DUEL omekšivači
Nežnost koja traje

Vrednost omekšivača se generalno ogleda kroz dve osnovne funkcije, a to su pružanje mirisa opranog veša i prijatanog osećaja odeće na telu. Potrošači našeg regiona specifični su po afinitetu prema intenzivnim i dugotrajnim mirisima omekšivača. DUEL se od njegovog nastanka značajno izdvajao od ustaljenih trendova na tržištu po ovom parametru.

Potpuno autentičan

Korišćenjem tzv. mirisnih kapsula , postigli smo efekat produženog prisustva molekula parfema na opranom vešu, a da pri tome nismo doveli u pitanje izlaganje potrošača potencijalnim alergijama. Kao rezultat pažljive selekcije mirisa, u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima, DUEL je osvajao naklonost kupaca na potpuno autentičan način. Naime, na tržištu kojim dominiraju omekšivači plave boje i klasičnih mirisa, DUEL je najveću prodaju postigao sa žutim omekšivačem inspirisanim orijentom. Reč je o izuzetno popularnoj mirisnoj noti Soft Lotus, izbalansiranoj kombinaciji božura i plemenitog mošusa.

Bolji osećaj mekoće

Kada je reč o efektima prijatnosti tkanina na koži, u proizvodnji DUEL omekšivača koriste se najsavremenije tehnologije poslednje generacije, a poseban značaj pridajemo upotrebi silikona kao aktivne supstance. Novi DUEL doprinosi boljem osećaju mekoće, jer se efekti ne ograničavaju na površinsku glatkost, već se odnose i na veću fleksibilnost i punoću tretiranih materijala. Odeća oprana novim DUEL-om dobija svilenkastu teksturu, umesto osećaja masne, uljane mekoće. Posebna korist za potrošače ogleda se u lakoći peglanja, čime se olakšava naporan i dugotrajan posao u domaćinstvu.

Dermatološki testirano

DUEL Baby Care omekšivač se izdvaja svojom hipoalergenom formulom, u svom sastavu nema deklarisane alergene. DUEL Baby Care, sensitive omekšivač, pogodan za upotrebu osoba sa osetljivom kožom.