DUEL DETERDŽENTI ZA VEŠ
Čista svežina

DUEL deterdženti u potpunosti su odgovorili na jedan od osnovnih izazova koji se u eri modernih tkanina postavljaju pred proizvođače: oprati na što nižim temperaturama, bez promene boje i oštećenja tkanine. Kvalitetni deterdženti ne menjaju boju obojenih tkanina ni posle 30 uzastopnih pranja, a blag dodir tkanine i prijatan miris takođe su „potpis“ dobrog deterdženta. Naši deterdženti ispunjavaju sve ove uslove. Oni sadrže brižljivo odabrane mirisne note, sredstva za beljenje veša na bazi aktivnog kiseonika, komponente za omekšavanje vode i garant su efikasnog pranja uz znatnu uštedu pri doziranju.

Unapređenjem postojećih proizvoda dobili smo deterdžente sa novom formulom koji pokrivaju temperaturni opseg od 30 do 95 stepeni za sve vrste tkanina osim vune i svile, a povećani sadržaj specifičnih komponenti doprinosi efikasnijem i kvalitetnijem otklanjanju fleka i pri nižim temperaturama pranja.

Selection DUEL Deterdženti za veš
Jednostavno čisto

Od stručnjaka koji su nam omogućili da milioni domaćinstava veruju brendu DUEL, stigao je deterdžent pristupačan svakom kućnom budžetu. Kao garancija njegovog kvaliteta, Selection je potpisan brendom DUEL, a veliki broj potrošača uverio se da baš on pruža najbolji kvalitet za cenu!