Beohemija kompanija

Posvećenost kvalitetu, ulaganje u proizvodnju i ljude ojačali su nas i postavili na vodeće pozicije u zemlji i regionu i učinili da postanemo dodatni član svakog domaćinstva. Vremenom, postali smo stabilan sistem koji povezuju jake karike: fabriku za proizvodnju tečnih deterdženata, fabriku za proizvodnju praškastih deterdženata i kućne hemije i pogon za proizvodnju PET ambalaže.
Tokom više od dvadeset godina pažljivo smo pratili i slušali naše potrošače, prilagođavali se najrazličitijim uslovima i koristili svaku priliku da budemo bolji i jači. Osvajali smo tržište inovacijama, plasiranjem novih proizvoda pre nego ih je tržište zahtevalo i stvarali nove, čvrste veze uz obnavljanje postojećih.
Odlični poslovni rezultati našeg poslovnog sistema posledica su pažljivog planiranja i jedinstvene strategije koji su doprineli kristalisanju nekoliko osnovnih stubova razvoja:

Naša formula uspeha

  • Insistiranje na najsavremenijoj proizvodnoj tehnologiji.
  • Saradnja sa najvećim svetskim proizvođačima sirovina, tehnologija i mirisa.
  • Vodeći eksperti posvećeni stalnom razvoju, usavršavanju kvaliteta postojećih proizvoda i predstavljanju novih.
  • Negovanje partnerstva sa dobavljačima i distributerima.
  • Društvena odgovornost i zaštita životne sredine u kojoj poslujemo.
  • Ugled poželjnog poslodavca zahvaljujući ulaganjima u razvoj zaposlenih i privlačenje mladih talenata.
  • Primena relevantnih međunarodnih standarda.
  • Posvećenost kvalitetu u cilju dostizanja maksimalnog zadovoljstva kupaca.

Vrednosti Beohemija kompanije

Integritet

Mi ispunjavamo sva obećanja, bez izuzetka. Mi smo realni i pouzdani – profesionalni i dostojanstveni. Sve što radimo, radimo iskreno. Poslujemo u skladu sa korporativnim vrednostima koje se dosledno primenjuju u našem svakodnevnom radu.

Profesionalizam

U potpunosti smo svesni da znanje, iskustvo i veštine nisu dovoljni za održivi uspeh ako ih ne prati primerno postupanje. Mi smo odgovorni, samodisciplinovani i u potpunosti posvećeni radu, kao i zadovoljavanju potreba kupaca.

Dobrobit zaposlenih

Cenimo i podržavamo integritet svojih radnika. Gradimo pouzdane odnose zasnovane na uzajamnom poštovanju i razumevanju. Posvećeni smo razvoju naših radnika i svakodnevnoj brizi za njihove potrebe.

Inovacije

Ključ našeg uspeha i pokretačke snage našeg razvoja su inovativnost i neprekidno unapređivanje. Uvek gledamo napred i posvećeni smo dugoročnom i održivom poslovanju od kojeg koristi imaju naši kupci, saradnici i zajednice u kojima poslujemo.

Zajedništvo

Držimo se zajedno i negujemo radno okruženje usmereno na timski rad. Komuniciramo otvoreno. Razmenjujemo ideje. Uzajamno se podržavamo i podstičemo.

Misija

Naša misija je da pružimo maksimalno zadovoljstvo i proizvode vrhunskog kvaliteta našim kupcima, zaposlenima, poslovnim partnerima i zajednicama. Iz dana u dan udružujemo sve snage i ulažemo ih u dobijanje njihovog poverenja.

Vizija

Korporativna vizija Beohemije je da postane neosporivi regionalni lider među proizvođačima kućne hemije i da njen logo postane garancija kvaliteta i simbol poverenja.

Fabrika za proizvodnju tečnih i praškastih deterdženata i proizvoda kućne hemije

Beohemija, fabrika za proizvodnju tečnih deterdženata i proizvoda kućne hemije, opremljena je najmodernijom tehnologijom i u potpunosti automatizovana. Zapošljava priznate stručnjake i odlikuje se kompletnim proizvodnim procesom koji koristi naše visokosofisticirane tehnologije, koje obuhvataju i naše postrojenje za proizvodnju PET i PE ambalaže.

Najsavremenija tehnologija, potpuna automatizacija, stalni i garantovani kvalitet proizvoda, ekološka prihvatljivost tehnologije aglomeracije koju koristimo za proizvodnju praškastih deterdženata i vrhunski stručnjaci su najznačajnije odlike naše fabrike u Zrenjaninu.

Portfelj brendova i proizvoda

DUEL Gold
Premijum praškasti i tečni deterdžent

Ulazak u premijum klasu je oduvek bio prioritetni cilj Beohemije, a krajni rezultat našeg ulaganja u ovaj cilj je DUEL Gold – premijum deterdžent sa jedinstvenom formulom zasnovanom na prvoklasnoj tehnologiji budućnosti. Formulisan u našim laboratorijama i proizveden u saradnji sa vhunskim ekspertima, DUEL Gold je nedvosmisleno svetska klasa.

DUEL
praškasti deterdžent

DUEL – praškasti deterdžent broj 1 na Balkanu – prvi međunarodni uspeh Beohemija poslovne grupe. Sa jedinstvenim mirisima, prepoznatljivom ambalažom i dokazanim kvalitetom, DUEL je osvojio mnoge nagrade i poverenje kupaca širom regiona.

DUEL
omekšivači

DUEL je proširio snagu brenda na asortiman koncentrisanih omekšivača koji ispunjavaju najstrože kvalitete standarda. Stalno pratimo potrebe kupaca i posvećeni smo stalnoj inovaciji postojećih proizvoda kroz redizajniranje i uvođenje novih, jedinstvenih mirisa.

Tečnost za ručno pranje posuđa i
proizvodi za čišćenje kuće Spin

Portfelj Spin se sastoji od asortimana tečnih deterdženata za pranje posudja i proizvoda za čišćenje kuće. Spin je nastao iz čiste želje da se kupcima ponude proizvodi koji će biti sinonim kvaliteta na svim tržištima. Tokom prethodnih godina, Spin je dokazao i poboljšao svoj moto SJAJNO PERE I NEGUJE uvođenjem nove, inovativne Oligogeline formule koja objedinjuje svo znanje industrije moderne kozmetike o nezi kože ruku i znanje industrije proizvoda kućne hemije o proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Scalla

Segment asortimana pristupačnih, a kvalitetnih proizvoda je obogaćen kolekcijom proizvoda za čišćenje Scalla. Brend Scalla je prošao transformaciju i sada može ravnopravno da konkuriše vodećim svetskim brendovima zahvaljujući kvalitetu, dizajnu i asortimanu.

Privatna robna marka

Zahvaljujući superiornom kvalitetu i uspehu Beohemija je obezbedila ugled pouzdanog proizvođača privatnih robnih marki za brendove drugih kompanija, koji zadovoljavaju sve potrebe lične higijene i održavanja kuće. Lanci prodaje sa kojima sarađujemo na proizvodnji privatnih robnih marki posluju na velikom broju regionalnih i evropskih tržišta.

Odgovornost

Imajući u vidu da se u proizvodnom procesu koristi mnogo različitih hemikalija i materijala za koje su potrebni posebni postupci odlaganja, zaštita životne sredine predstavlja jedan od ključnih faktora koje uzimamo u obzir prilikom izrade poslovne politike. Svi proizvodi su temeljno testirani, a proizvodni pogoni su u potpunosti usklađeni sa najvišim ekološkim standardima Evropske unije.

Takođe se zalažemo za energetsku efikasnost i očuvanje resursa u procesu proizvodnje, što postižemo svođenjem potrošnje tečnosti na najmanju moguću meru i procesom delimičnog sušenja. Na ovaj način se čuvaju voda, električna energija i prirodni gas, a količina otpada se svodi na najmanju moguću meru.

Posvećenost ekologiji se primenjuje na celu našu poslovnu grupu; prilikom proizvodnje kozmetičkih proizvoda koristimo isključivo sirovine koje su rigorozno testirale odgovarajuće institucije, a čitav postupak proizvodnje je usklađen sa važećim ISO standardima.